if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Driving on of your cars

Har inte tid att skriva något nu... Men här har ni en bild iaf! ;)

She is the sunlight and the sun is gone

Fick ett rus att redigera så det blev en del... Fick även för mig att använda färgplatta mer än vanligt ;)

Slowly fade away

Eftersom att jag inte har delat med mig av någon bild (förrutom på mig själv, daah!) på vääääldigt länge så redigerade jag lite för att visa er denna ;) Snällt va?
Idag har jag annars varit i skolan där vi som sagt hade vädledningsdag! Kan inte riktigt säga att det var roligt, bara väldigt chill. En aning enformigt att ha speed-dating med massor av kulla-elever på rad -.-
Pluggat spanska har jag också hunnit med eftersom att vi har spanska muntliga nationella proven om en vecka... Lite arg bara för att jag lånade fel bok av skolan :(
Nu ska jag plugga lite matte!

Tummen upp vs. tummen ner

(Y)(Y)Vägledningsvecka hela (förrutom delar av fredag) veckan! Inga vanliga lektioner, nästan inga läxor och bara massa chill hoppas jag!

(Y)Julen är här (nästan iaf).

(Y)Jag ska åka på min livs första skidresa.

(Y)Mitt nya rum.
det är storm ute.
Vi går mot mörkare tider.
Det är kallt ute.
Jag har inte varit ute och joggat på alldeles förlänge.

Kickboxning?

Hejhejcykelspray! Idag har jag sovit, pluggat, ätit, gått med hundarna och varit i skolan. Nu är det snart dags för ett styrkepass ;) Yeah!
Men först tänkte jag berätta vad som händer i mitt huvud just nu. Jo, det är såhär att jag vill börja på kickboxning tycker att det verkar asroligt! Jag har testat det förrut men efter att vi boxades på idrottlektionen väcktes intresset. Mamma tycker dock att det är en farlig sport och vill inte att jag ska sysselsätta mig med det. Pappa skiter i vilket lite grann känns det som ;p haha.. Iaf är det någon av er som har några erfarenheter eller tankar om detta? Kommentera gärna!

Calling out winter

Hej, har nyss avslutat x antal timmars pluggande för att gå en promenix med mina kära hundar. Troligen joinar brodern.
På skolidrotten idag hade vi boxning! Det var askul och man undrar varför vi inte har gjort detta tidigare!? Iaf så blev man lite varm efter en timme för en gångs skull.
Nästa vecka ska vi ha vägledningsvecka på skolan dvs. gymnasieelever, personer från arbetslivet kommer och besöker. Kuligt!
Nu ska jag ut i mörkret!

A secret

I brist på bilder blir det en kind of repris... :(
Idag har det inte hänt något speciellt, skola, plugga, TV, sova. Heheh, tänkte springa nu ikväll men dåligt väder och dåligt humör gör att det skippas och istället blir extremt jobbig styrka om en kvart. Suck, varför utsätter jag mig själv för detta? Varför kan jag inte somna utan att ha ångest över att jag är lat och svag??

I should know who I am by now

Hej, skriver just nu SO uppsats om kommunism i Kambodja under 70-talet. Avslutade precis NO plugg då vi ska kunna olika saker om periodiska systemet och grundämnena. Jag är medveten om att jag på bilden ser en aning efterbliven ut, men nobody is perfect!

NYTT RUM! ÄNTLIGEN!!!!

Hej, jag har ju länge berättat att mitt rum håller på att förändras lite. Nu är det klart och jag tänkte visa er resultatet!
Känner mig som en kung även om kvallen suger balle ;)

Vad ska bli av dig?

Hej, jag tänkte bjuda på min spotifylista. Det finns lite nytt och lite gammalt, en salig blandning med andra ord!
HÄR hittar ni den ;)
Nu ska jag fixa lite musik TILL MIN NYA MOBIL!

Pluggaaaaaaa

Halåjsan! Idag slutade vi kl. 12, skööönt! Men sedan dess har jag ätit lite, pluggat, ätit lite till och pluggat massor. Har en SO inlämning som ska in nästa vecka både skriftligt och muntligt... ;) Är nästan klar, måste bara korta ner den iom att vi bara får skriva 2 sidor i storlek 12!!! Nu ska jag snart kila iväg till bussen för att jag ska på öppethus hos ThorenBusinessSchool ;) efter det ska jag kanske köpa en ny mobil, men börjar tvivla för jag hittade den 500kr billigare på en internetshop så det blir nog att jag beställer den ikväll istället och får den imorgon eller på måndag ;)

Bjuder på en tummenupp-bild ifrån Paris, bara för att jag blir så gald av den ;)


Hemma från fotbollsträning

Hejsan! Kom nyss hem från fotbollsträningen ;) Tyckte inte det var så kul idag, vi spelade match hela tiden typ och körde nån konstig knästyrka som inte alls var jobbig... :/ Nu ska jag strax hoppa in i duschen!
Sommar...

Brusigt

Tror det är ljusstakar på bilderna, hehe :p
Nu gör jag i princip ingenting alls, kollar runder lite bloggar och väntar på att tiden ska gå. För antagligen ska jag ut och jogga sen med Milli, vet inte om hon ska med, men jag ska i vart fall springa senare ;)

You don´t know a thing about me

Hej! En såndär spontan självporträtt-bild nu på söndagskvällen ;) Trevligt va?? Som ni har märkt har det varit lite dålig uppdatering i helgen, men det är ju skola (dvs.läxor på helgen) och gymnasiumval osv. -.-
Nu kan jag iaf berätta för er att mitt rum snart är klart!!! Big like på det ♥ Flyttar nog in där i veckan! Riktigt roligt, nästa gång det sker en sådan här förändring är nog när jag flyttar hemifrån, vilket jag längtar till på sätt och vis. Tänk att få ha en egen lägenhet att bestämma hur man vill ha det, hur köket ska vara, vardagsrummet, badrummet och all inredning! Hade varit riktigt kul, synd att pengar inte växer på träd... Men jag kan ju fortsätta drömma, men förhoppningsvis slår drömmen in när jag väl är advokat ;) hahah

When you wake up tomorrow

HejsanSvejsan! Idag var det gymnasiummässa och givetvis besökte jag den. Men ärligt talat blev jag inte ett dugg klokare vad gäller valet, bara mer förvirrad och snurrig. Ekonomi eller samhälle? Matte eller historia? Gaah! Har ingen aning!!! Jag som var så säker innan...

Mitt rum är iaf snart klart ;) Alla kläder förflyttades från källaren upp till den nya garderoben. Fun, fun!!
Nu måste jag hjälpa till med maten, suck...

Paradise

Alldeles nytagen bild, nu ska jag cykla iväg och lira lite fotboll med Milli! ;)

In my head

Hej! Idag var inte jag i skolan. Då undrar ni såklart: Jaha, varför inte det då? Jo, jag var nämligen på sjukhuset i Lund och sedan stannade vi till på vägen hem :p Men jag tror inte att jag missa så mycket i skolan ändå, för enligt källor (haha) gjordes det inte så mycket viktigt.
Nu ska jag byta om och sedan sticka iväg på fotbollsträning! Årets första inomhusträning! :D

Han tog min hand och vi lämna staden

För att bjuda på något bjuder jag på denna bilden som är ytterst höstig och med färgen hälsar julen varmt välkommande. Just nu ser jag grymt mycket fram emot december dvs. bli 15 år, julafton och allt det där! December är lätt min favorit månad! Årstiden är solklart sommaren (finurligt, va?), I ♥ varma klimat, även fast familjens första skidresa snart är bokad! :D

ÄPPLE!

Hej, ni kan ju gissa vad jag äter nu ;) (ett tips: titta på bilderna!). Eftersom att jag inte har något att göra hamnade jag vid datorn och här för att göra ett inlägg. Vi har inga läxor som jag kan göra heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra :/ Senare ikväll ska kanske jag och Milli göra en sak, säger inte vad nu :p

Blåbär

Hallå där köp blåbär! ;) På tal om blåbär tryckte jag precis i mig en smoothie med smak av skogsbär (ärligt talat har jag ingen aning om vad det var för bär :p). Väldigt smarrigt, men kallt så just nu sitter jag med mjukiskläder och fryser halvt ihjäl. Dessutom har jag ännu ondare i ryggen idag :( Det blir nog ingen joggingrunda idag... Borde kolla upp vad det är för fel ;)
En annan sak som gör mig lite tvinnad är att skolan börjar imorgon igen. Jag hade absolut inte haft något emot 2 veckors höstlov!
Nu tror jag att jag ska städa undan lite och sedan krypa ner i soffan med någon film, kanske Forrest gump?

Waris Dirie

Hejsan! Tänkte skriva lite nu, men kom på ett problem: jag kommer inte på något att skriva om... Dock såg jag precis "Desertflower". Ni kanske har hört talas om böckerna "En blomma i Afrikas öknen"? Iaf jag har nu sett filmen. Den var väldigt bra och rekomenderas starkt. Jag hade lätt bölat om jag var en sådan person som gråter till filmer, dessvärre är jag inte det utan satt där i soffan och rörde inte en min. Iaf så är filmen rörande ;)
Den handlar om (för er som inte vet) en tjej som heter Waris Dirie som är från Somalia. När hon var 3 år blev hon omskuren och när hon sedan var lite äldre bestämdes det att hon skulle giftas bort. Hon vägrade och natten innan "bröllopet" rymde hon genom öknen för att hitta sin mormor i huvudstaden. Mormorn fixar så att Waris flyger till Somaliska ambasaden i London för att starta ett nytt liv. Då är hon ännu ett litet barn. Med en viss tur träffar hon rätt och fel människor som hjälper henne att skaffa fram pengar och att få ett jobb. Det hela slutar med att hon är en superkänd toppmodell som på sätt och vis förändrar världen.
När hon talar inför FN i New York lyssnar viktiga människor som kan förverkliga drömmen om att utrota omskurningar. Det gör att det bildas lagstiftningar som talar om att det är förbjudet. TROTS detta utsätts än idag 6000 unga flickor varje dag för detta hemska.
Detta ska inte bli en lång recension men filmer som denna gör oss (eller iaf mig) väldigt tacksama över det vi faktiskt har. Tänk om det hade varit jag som log där på stenblocket påväg att utsättas för något så fruktansvärt! Nej, jag är nöjd att vara född i trygga Sverige, men kanske borde jag tänka lite längre innan jag gnäller över att jag är hungrig, att jag fryser, att jag har ont någonstans och att jag är rädd.

Seeg dag :/

Heej! Idag har varit en väääldigt seg dag så detta inlägget är typ framtvingat iom att jag inte har något att skriva om :p
Men jag var iaf på zumba och nu ska jag äta förrätt (räkor m. avokadogoj och rostat bröd) :)

Hiss & diss

♥ Joggingrundor i mörkret med duggregn i ansiktet.
♥ Pågens nya "vitt fast mörkt bröd", ni vet det som går på reklam nonstop.
♥ Att det har varit/är en varm höst.
♥ Att det är mindre än en månad kvar till första advent, december, min födelsedag och julafton.
♥ Att jag snart är ägare till en ny HTC telefon.
♥ De gula löven från träden som sakta faller till marken.
♥ Strandpromenaden längst kusten som nu är grusad hela vägen.
♥ Mina hemmagjorda lasagne.
♥ Att bada jacuzzi efter en skön joggingrunda.
♥ Steve Moakler.
♦ Att mina perfekta joggingskor som jag älskar så mycket börjar bli gamla och det "studdsiga" undertill är väldigt slitet.
♦ Att iPhone är så populärt när det i själva verket inte är bäst längre.
♦ Att bloggare skryter om att många följer dem via bloglovin´ när det är de själva som har spammat runder och frågat om bloglovin´byten.
♦ Att det numera kommer att vara mörkt när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem igen.
♦ Att det fortfarande är långt till gymnasiumvalet, men att det ändå är superstressigt och förvirrande med alla val...
♦ Att det inte går någon bra serie (eller annat bra att se på) på TV just nu.
♦ Att studdsmattan är nerplockad för iår.
♦ Att jag inte har råd med ny kamera, två nya objektiv, ny mobil och allt annat smått och gott jag hittar som jag vill ha.
♦ Att tapeten som jag egentligen skulle ha uteblev och det blev en superful som jag nu måste ha för päronen trodde jag gillade den och köpte därför den.
♦ Att pappa aldrig slutar tjata om att det är min tur på Word Feud. Han gör allt han kan för att komma ikapp, men det är ljusårs skillnad.

Din TUMNAGEL kommer snart bli uppdaterad

Haha, screenade ifrån Bloglovin´ när jag hade uppdaterat blogginformationen. Så stod det: Din blogginformation är ändradDin tumnagel kommer snart bli uppdaterad. Ni kanske ser eller så är det oklart...

Promenix dax!

Det är jobbigt att vara seriös hela tiden så jag strejkar lite... ;)
Nu ska jag gå ut en lååååååång promenad med the dogs ;) Iom den vääääldigt onyttiga frukosten (bestående av x antal glas O´boy) så hoppas jag på en powerwalk. Men det kan jag ju bara själv avgöra om det blir så ;)
Lerbergets hamn eller nåt får det bli ;) Lite mer än en mil (fram och tillbaka).

Isabella #2

En till bild på supersöta Bella! Lite gammeldags-inspirerad ;)

Favoriter just nu ;)

På bild: Joshua Radin, Steve Moakler, Jon McLaughlin och Oasis. Dvs, delar av min nya Spotifylista ;) Länkar den när den är "klar" ;)

Thinking of winter

And I remember the sound of your november down-town,
And I remember the true, I want december with you.
But I don´t have to make this misstake,
And I don´t have to stay this way, if only I would wait.
Winter - Joshua Radin
Sååååå braaa!

Isabella #1

Suuuuupersöööt eller hur?!?!

Turn the world up now

Samma bild och nästan samma redigering, men ändå inte :p Vilken tycker ni är finast?

En mil??

Heej! Nu är jag hemma från Väla, eller jag kom hem för typ en halvtimme sen :p
Tänkte ta mig ut i kylan och jogga lite. Målet med dagen var en mil, men jag börjar tvivla mer och mer på att jag pallar :p Jag satsar så får vi se helt enkelt! Det är ju medvind i början... Sedan rejäl motvind -.-

Just call my name

Ytterligare en bild från igår :P
Hej! På dagens schema står det gå ut med hundarna, åka till Väla med kompisar, ut och jogga och ta bussenv till Höganäs för att handla mat med mamma ;) Bäst jag sätter igång!

Where were you when we found love

Även denna bilden är ifrån dagens photoshoot ;)


Walk

En gif-bild på Bella, hon ville (som du kanske förstått) att jag skulle ta bilder när hon gick...

We could be love

Vad tycker ni?? Jag tror jag gillar den utan färg lite mer :p Annars hatar jag att mitt ansikte ser jättetjockt ut :(

Cinderella

Lagom muppad bild (som liknar en outfit-bild) på mig från när jag och Isabella var ute och fotade innan idag, det kommer mer om det senare för nu måste jag diska allt jag använde när jag gjorde en mumsig smoothie till lunch ;)

Falling apart

Bilder från igår när jag såg den fina solen gå ner och bestämde mig för att gå ut och fota lote.

A swan

Fotade lite svanar och smycken innan idag, det är inte meningen att det ska vara studio (isf hade det ju varit grymt failat :p) utan fotade bara där de stod i fönstret ;)


Good bye old, Hello new!!!

Då var det dags för en förnyelse igen och detta är resultatet av denna gångens kreativitet ;) hehe :p

Den känns lite fräshare och renare :) Den förra var jag inte speciellt nöjd med :(

Säg gärna till om det är något ni inte gillar!!!

Glöm inte klicka F5 om ni inte ser den ;)


Happy halloween

Lite sent, men igår var det ju halloween så jag klippte ihop något ytterst slarvigt i photoshop nu på en sådär 3 minuter ;)