if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Jag saknar

JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR JAG SAKNAR
Detta var alltså förra sommaren i min trädgård...

Dålig bloggning

Hejsan! Ni kanske har märkt av den dåliga uppdateringen... Har typ försvunnit 20 unika besökare :( Men aja, det är ju faktiskt sommarlov och vädret bör vara bra och man BÖR EJ sitta vid datorn. Dessvärre har vädret varit regnigt, blåsigt, kallt och molnigt, men jag har ändå inte suttit vid datorn. Kan bero lite på att jag har sommarkonfirmation som började i måndags. Det innebär att jag har varit i kyrkan varje förmiddag. På tisdag åker vi på läger och vi kommer hem på fredag. Det lär nog ej bli någon bloggning då men jag ska försöka göra några tidsinställda ;)
Nu väntar mat. Grillad kyckling filé m. färskpotatis och en härlig sallad! Mums!

En liten uppdatering...

Ny header + lite nytt i designen! ;)
Ganska nöjd faktiskt! Den är lite färgglad trots den gråa bakgrunden. Gillar att den är bredare nu också!

All you need is love

Bild från skolavslutningen, när vi var på Café Öresund och fikade!

One in a million

Jag och finaste Laura på bild från skolavslutningen! Fotografen är Elin, tror jag ;)

Dagen...

HejHej!
Snart drar jag till kyrkan för att tjäna litta poäng ;) Men först tänkte jag sammanfatta min dag!
Först var jag i Lund, på sjukhuset alltså. Det var medelbra "resultat" :P Sedan (på vägen hem) stannade jag och pappa till på Väla för att hämta ut nya mediciner och köpa lite annat smått och gott. Det blev god lunch på Wok Kitchen. När vi var hemma ca klockan 15 slängde jag mig i soffan för att zappa runder lite. Tillslut somnade jag... Efter det hamnade jag här! Vid min kära dator för att skriva ett tidsfördrivande inlägg :P
Men nu måste jag dra för kyrkan kallar! See u!

Träd och spegelblankt vatten

Nikon d3100 + kitobjektivet 18-105

Reality

Såhär såg jag alltså ut i lördags, man ser dock inte så bra pga. redigeringen :P Men jag gillar den ändå ;)

I byn jag bor...

Knepig rubrik...? Jaja, härlig bild iaf! ;)

Bröllop i Norrland

Jag var som sagt på bröllop i helgen i den norra delen av Sverige. Supertrött nu efter en lång dag i bil och en mycket sen kväll igår.

Every teardrop is a waterfall

Var på stranden i helgen med Laura och fotade lite ;)

Dålig uppdatering...

Hej! Det har varit en väldigt dålig uppdatering från min sida, men det har varit så fint väder och ja, jag har inte haft tid/ork att sitta vid datorn helt enkelt! Jag lovar att bättra mig men denna helgen ska jag på ett bröllop (ska bl.a. fota!). Det lär komma upp bilder därifrån ;)
Nu ska jag fixa bilder till mormor & farmor. Jag har fått fotopapper och ska skriva ut i ett format som passar till deras plånböcker ;p
Denna fula bilden på mig och min lillebror som vi tog hos en fotograf i vintras är de helt förtjusta i och vill att jag ska skriva ut :P

Take a deep breath

Hejsan! Igår var jag, Bella och Anna ute och fotade vid ett rapsfält. Bilderna blev faktiskt ganska bra ;)
Ibland går det lite överstyr....

Före & Efter redigering

Efter: Före:
Redigerade några bilder lite snabbt, här har ni Efter och Före. De råkade komma i den "felaktiga" ordningen.
Snart kommer Bella och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men varmt ute är det ;) 23 grader minst! ;)

JAG ÄLSKAR FOTBOLL!

Bilderna jag tog med en lagom fin action ;) Tror jag ska gå ut i trädgården och lira lite med brodern ;) So long!

Från tråkigt/vanligt till WOW, eller inte...

1. Ta i lite hårmousse i håret!         2. Platta det (jag plattar aldrig, har inte det behovet!)
3. Fläta, jag gjorde ett misslyckat försök på en inbakad ;) 4. Tupera med en kamm ochh borsta det översta! (oborstat på bild!)
Givetvis ska jag be om ursäkt för detta megalöjliga/töntiga inlägg, men testade bara lite igår och fotade under vägen. Nu hade jag inget att göra så jag gjorde ett litet inlägg om det ;)
Nu ska jag redigera/kolla igenom några bilder jag fotade när mitt fotbollslag spelade match förra helgen! Det kommer förmodligen bilder om de inte var alldeles för hemska ;)

Så coolt...

Så coolt, eller inte... Har typ inget att göra (egentligen massor, t.ex. städa lite?, men pallar inget) så jag photoshopade lite snabbt på sådär 5 minuter! Total failat men whatever!
Nu är det "långlov"!!!! Tills på måndag, men alla tjejer i vår klass som deltagit D.I.S.A (DinInreStyrkaAktiveras) får kompledigt en hel dag! Alltså börjar vi på onsdag nästa vecka! Fete najs!
Sedan går jag i skolan onsdag, torsdag, tisdag och skolavslutning på onsdagen! Ska iväg på bröllop därför ska jaa vara ledig!