if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Försök till träning ikväll...

Hejsan! Sitter och lökar soffan och väntar på att klockan ska bli 17. Då ska jag nämligen försöka mig på en fotbollsträning, inte springa eller så men typ slå lite passningar ;)
Vi får se hur det går!

Text

Hejsan, deppar sönder här hemma över att jag inte kunde följa med (och att jag inte kan tävla) till Järfälla och kolla på USM... That sucks... Men jag har tron kvar att komma tillbaka så jag går till kyrkan imorgon. Haha, nej jag går inte till kyrkan av det skälet alls! Jag tror inte ett dugg på det där med jesus, gud och bibeln! Jag ska bara konfirmeras (fråga mig inte varför) och måste komma upp i 100 poäng. Man får 5 poäng för varje gudstjänst och jag har en typ en månad på mig att tjäna in 35 poäng :( :( :( Imorgon ska jag hjälpa till och får 10 poäng ;)

Över till 2 positiva saker: Barcelona vann Champions League!!! Vem trodde något annat? haha :P En annan positiv sak är att jag fick åka till Milli i Paris i juli!!!! ;D Päronen betalar själva resan och jag får spara ihop fickpengar. Fråga mig inte hur jag ska lyckas med det... :P
Nu ska jag chilla lite sen är det godnatt!
Fin biildrepris som inte får plats...

I won´t let you go

Gammal bild...
Orkar inte skriva något så ni får nöja er med bilden! ;)

Städdag!

Hej, efter att ha städat hela dagen tror jag att jag har blivit allergisk mot damm :P Nyser hela tiden. Fast oandrasidan borde jag nog städa lite... Då hade jag sluppit dessa "attack-nysningar!". Nu är delar av bokhyllan + skrivbordet + fönstret dammat och iordning fixat! Det kommer säkert se ut som ett bombnedslag imorgon igen. Suck, varför tycker jag inte om att städa??? Mitt liv hade blivit väldigt mycket lättare då! Glömde berätta att jag städade badrummet också *stolt*.
Nu ska jag plugga NO och sedan till sjukgymnasten och efter det troligen till gympan! Tur vi hade studiedag idag!

Väldigt fin oredigerad bild på familjens kallender!


Brus

Lite smått snygg rosa (hatar rosa!) kant som kommer till av sig självt när hela datorn laggar! Om man bortser från den rosa kanten, vilken redigering gillar ni bäst då? :)

Pick me

¨
Om det regnar och inte finns något annat att fota, får man helt enkelt fota regnet på fönstrena!!!
Över till något annat....
Fick reda på mitt spanska slutbetyg idag! Fick MVG och är sjukt nöjd! Dessvärre gick det inte alls lika bra på NO och matte proven jag hade idag... Glad om jag får VG! haha :P
Imorgon är det studiedag vilket innebär för mig städning, plugg och kanske något roligt som jag inte vet vad... Vi får la se! ;)
Nu har jag skrivit alldeles för mycket redan och känner att jag måste avsluta detta inlägg med ett litet
HEJ DÅ!

Take a breath

Nikon d3100 + 50mm f/1.8
Brusig bild, dålig kvalitet men aja...

I rymden finns inga känslor

Hejsan! Var som sagt i kyrkan innan idag och istället för att sitta och deppa över det regniga vädret, så kryper jag ner i en mysig soffa med en frukt och filmen "I rymden finns inga känslor". Har velat se den länge, men har aldrig haft tid :p

Kyrkan...

Hejsan! Igår blev det inget inlägg pga. jag var på Bakken med Isabella. Det var sådär kul, jag mådde väldigt illa. Jag brukar åka allt! Förrutom det som snurrar en aning för mycket :P men nu så kunde jag inte det :( 

Idag så var det våruppvisning på gympan så en del av dagen har tillbringats i mitt andra hem. Nu som jag dra mig i kragen och lyfta häcken för att gå till kyrkan och tillbringa en timme av mitt liv på en gudstjänst. Åh, vad jag ångrar mig att jag ska konfirmeras!!!

You just broke my trust

Nikon d3100 + 50mm f/1.8

Jag köpte...

Shorts, BikBok 99 kr
Bikini, Stadium 79 kr/del
Någon sorts tights vad det nu heter :P, VILA 129 kr (25% rabatt)

Vi fick inte åka någonstans, inte ens till Köpenhamn

Nikon d3100 + 50mm f/1.8
Någon som kan lista ut vad jag hämtade på posten för nån timme sedan (om ni inte läste precis under bilden)??? Jo, ett nytt objektiv!!!! Ett 50mm f/1.8!!!! Fotade lite överallt och allting :P Fick ta bort typ hälften av bilderna, då det inte finns autofokus och jag är inte riktigt van vid det :P Men jag lär mig ju!!!

Det ekar över hela staden

Hejsan! Måste säga att jag tycker om Veronica Maggios nya album, "Satan i Gatan". G R Y M T!!!!

Jag var som sagt i Lund idag och hälsade på sjukhuset. Gud vad kul! (Hoppas ni hör min ironiska röst ;) Det var så kallade bad news och jag vill bara sjunka ner genom marken eller flyga bort till en annan planet. Bort, bort, bort från detta helvetet! Nu ska jag ta sprutor en gång i veckan istället för medicin! Jag har världens sprutfobi, för er som inte visste det! HATA!
Kommer ångra mig att jag har delat med mig av det som står ovan, men "det snurrar i min skalle".

Det blev shopping på "Nova Lund" också! De har ju "TopShop" där, men jag måste säga att det var en besvikelse... Iaf, jag kom hem med en ny bikini, nya blommiga shorts och mörkgröna (typ?) tights. Tror inte jag har glömt något, hoppas inte det för det var inte så länge sedan jag la in allt i garderoben nämligen!
Det kommer bilder senare! Om en liten stund kommer något som jag längtat efter länge! Det blir bild på det med ;) hahah :P

Bildlöst inlägg, sorry!!!!

Skola, en tisdagskväll....

Gammal bild :P
Hejsan! Idag var det skolanskväll på skolan och det var obligatorisk närvaro. Trots det var det givetvis folk som inte var där ;p
Tråkigt och bortslösad tid skulle jag vilja säga, jag hade lika gärnat kunna spenderat tiden i en gympahall med små, söta AG-gymnaster! Det hade varit min första prioritering om jag hade fått bestämma vill säga ;)

Imorgon ska jag till Lund och kolla till lederna lite :P tråkigt... Efteråt blir det kanske lite shopping i Lund eller Malmö. Kanske ett besök på "Nova Lund". Inte jättekul (jag älskar inte att shoppa, det är bara kul den först timmen, sen är man lite less på det!), men det ska nog bli bra!
Nu har jag skrivit mycket, förstår er om ni inte pallar/pallade läsa texten :P
Aja, See you tommorow maybe!

SM!

Hejsan! Har varit i Halmstad hela helgen och kollat på "Gymnastik SM", därför har det tyvärr inte blivit någon bloggning! :/
Men på SM var det ASKUL!!!! Guld till Höganäs till och med!!! Så jäkla bra!!! Guld på Junior, guld på senior och kanske guld på ungdoms- nivå!!! Fett najs! Säger jag som inte kunnat träna på ett halvår, Jihooo!!! Not!
Gympa är såååå kul!!!
Gympa bild på när vi tog GULD på U-cupen i höstas! Saknar!

Ny somrig design!

Nyyyyy design! Gjorde den lite somrigare iom att det nästan är sommar! Ganksa nöjd faktiskt! Tryck f5 om du inte ser den ;) Ser det konstigt ut kommentera gärna det!

Jumping Jack

Heej! Lovade ju att jag skulle blogga idag, så jag tog mitt förnuft till fånga och gjorde det ;)
Måste skynda mig för jag har som vanligt inte tid! Ska cykla till gympan om 5 minuter och jag har inte bytat om än, ooppss! :P
Ignorerna helst bilder, sjukt failad! Ses kanske ikväll!

Sorry....

Förlåt för dålig bloggning! Men jag har inte haft tid och det har jag inte nu heller... Ska blogga imorgon *LOVAR*!

Bild på fina Bella!

Nikon d3100 + 18-105mm VR
*Kontrast
*Skärpa på ögonen + resten av bilden
*Kontraster i Curves
Ändrade inte så mycket faktiskt ;P

Nu ska jag sova för det är träning i morgon bitti, och jag ska KÖTTA styrka!!!! :D:D:D


Don´t be alfraid to glow

Nikon d3100 + 18-105mm VR

....

Hunden min på bilden ;)
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Men har varit på prao (på ett hotell, fick mest städa och diska, så det var inte så roligt!) och har därför inte suttit vid datorn. När jag var hemma, så skulle jag direkt till gympan och efter det skulle jag äta osv. alltså var jag jättetrött när jag skulle sova, därför blev det ingen uppdatering. 

Varje dag denna veckan har jag och ska jag vara på gympan, tur det är så kul! Fast sjukt tråkigt att inte kunna köra något typ, men det börjar bli bättre nu! ;)

Almost hopin´ that you´ll understand

Isabella och Laura, bild från i lördags när vi grillade!

Nu ska jag snart till gympan för att fetastyrka!!!!! :D:D:D

Rockstar

Hejsan! Lite kvällsbloggning för min del såhär en söndagskväll som denna ;) Bilden är från igår och jag gillar den starkt! Helt oredigerad dessutom ;) Helt clean ;) 

Var ju på HIF innan idag också, de spelade uselt, riktigt tråkig match att kolla på! Lite roligt var att matchenslirare blev från båda lagen målvakterna, för att de andra var så dåliga! Haha :P
Frös dessutom ihjäl! Så jääääkla kallt! :( 
När jag var hemma sen så hade jag och pappa köpt thaimat på vägen hem, så vi åt det! Mumsigt värre! :D

Nu ska jag sova! NattiNatti!

April/Maj

Hejsan!
Igår var det ju valborgsmässoafton och det blev ingen brasa hos oss iår tror jag :P Pga. att det är så tort i marken. Iaf, så var Isabella och Laura hos mig. Vi grillade och åt smulpaj. Väldigt trevligt faktiskt! Bilder kommer ;)

Idag ska jag till olympia och kolla på när HIF möter Häcken. Vet inte om jag kommer att fota, mitt objektiv räcker inte så långt :P
Aja, ha det så bra!

Finalist i tävling!

(Klicka på bilden och rösta!)
Jag har blivit finalist i en tävling, rösta på mig HÄR. Alla som röstar får självklart länkning! ;)
Jag är nr 4! ;)